dinsdag 7 juli 2009

Full Color Referentie Boek

Visuele Kleurentestpagina’s Op Uw Eigen Kleurenprinter



Iedere kleurenprinter is uniek en print zijn kleuren anders. Hierdoor maakt het geen verschil of bijvoorbeeld dezelfde toner en hetzelfde merk wordt gebruikt. Minime verschillen in de bouw van de printer kunnen grote invloed op de kleur hebben. Ook andere invloeden zoals de temperatuur en de vochtingheidsgraad in de omgeving waarin de printer staat kan enorm verschil uit maken in de KLEUR.

Wat is de oplossing?
Door dit boek te gebruiken ontdekt u welke kleuren door uw printer worden geproduceerd. U print het boek, of de kleurenkaarten die u selecteert, uit. U selecteert uw kleur op de uitgeprinte kleurenkaart en u leest de kleurenseperatie hierop af. In uw softwareprogramma voert u vervolgens deze kleur in en maakt een testprint. Indien nodig stelt u nog fractioneel bij.

Acceptatie van het resultaat
Veel mensen nemen geen genoegen met het resultaat en proberen het maximale uit hun kleurenprinter te halen. Helaas blijkt keer op keer, dat de gewenste kleur door de printer niet haalbaar is. Hij zal nooit DIE ene exacte kleur uitprinten. Door het uitprinten van het Full Color Referentie Boek weet u exact welke kleuren uw printer wel print. Kies de dichtsbijzijnde kleur en accepteer deze keuze. Na acceptatie hoeft u uw kostbare tijd er niet meer aan te besteden.

Meer informatie: www.fullcolorbook.com

TIP
Controleer regelmatig of de geprinte kleur na verloop van tijd niet gaat afwijken. Zodra de kleur verloopt kunt u het Full Color Referentie Boek opnieuw printen om bij te stellen. Gooi uw oude prints van het boek weg, de kleuren kunnen door invloeden verschieten. Dat is het mooie van een e-book, de kleuren blijven digitaal onaangetast!

BONUSSEN
Zodra u het boek bestelt ontvangt u 3 bonus kleurenboeken GRATIS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten