woensdag 23 september 2009

Service brand in het Nederlands uitgelegd.






Brand, wat betekent dat in het Nederlands?
Vrij vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands betekent "brand" MERK. Zodra wij Service brand gebruiken bedoelen wij daarmee een merk van een dienst. Aangezien de Brands Scheme © in het Engels is ontwikkeld gebruiken wij hier de Engelse benaming voor.

Deze tekst is een vervolg op een eerder gemaakt blog. Voor eerdere uitleg over dit concept wordt u aangeraden om dit blog eerst door te lezen. U kunt het blog vinden door hier te klikken, of eventueel voor een uitleg in het Engels.











Uitleg Service brand
Met service wordt hier specifiek bedoeld; de betaalde professionele dienstverlening. Dienstverleners willen zich onderscheiden van hun concurrenten door het aannemen van een brand.

De Service brand staat voor een dienstverlenende organisatie. Deze kan een eigen organisatie hebben of een onderdeel zijn van een Company brand. In dat laatste geval heeft de Service brand baat bij de organisatie van de Company brand.

De Service brand wordt gevormd door professionele mensen binnen de organisatie. Deze mensen ondersteunen hierbij tegelijkertijd de Company brand.

Mensen die binnen de Service brand werkzaam zijn, zijn direct ook een Personal brand. Het ligt aan de persoonlijkheid van elk individu hoe deze zich kunnen inzetten ter versteviging van de Service brand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten